Webwinkel


ALLE PRODUCTEN PUUR, BIOLOGISCH EN ZONDER VERZENDKOSTEN BIJ JE THUIS! 


Bevallingsset

Deze set bevat de belangrijkste en meestverkochte middelen voor rondom de bevalling. Deze set bevat Caulophyllum, Arnica en Hypercal en als set krijg je €5,00 korting op de totaalprijs! 

Caulophyllum staat bekend als hét middel wat de ontsluiting zou versnellen, waardoor de bevalling korter van duur is, daarnaast kan het heel geregeld het zetje geven om te gaan bevallen, waardoor een inleiding voorkomen kan worden. Wil je meer weten? Check deze blog en deze recensies

Arnica staat bekend als het middel wat helpt spierpijn, die veel optreedt door de bevalling, te verminderen. Daarnaast staat het bekend als een middel wat helpt tegen beurse of blauwe plekken. zodat deze sneller verdwijnen.

Hypercal bevordert het herstel van een wond, dus ook een scheur of een knip en het helpt ontstekingen voorkomen en genezen. Hypercal is geen homeopathisch middel, maar een tinctuur, dat betekent dat de kruiden Calendula en Hypericum hier nog in aanwezig zijn. Deze kruiden staan bekend om hun ondersteunende werking bij wondherstel. 

 

De dosering van de Caulophyllum en Arnica is een LM0/2 dosering, wat betekent dat het dieper en sneller werkt dan de d6 of d12 dosering die vaak te verkrijgen is. Hypercal is een tinctuur, wat betekent dat het een oplossing is van de planten hypericum en calendula op alcohol en water. 

€ 37,50

€ 32,50

  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Caulophyllum LM0/2

Caulophyllum Thalictroides is de plant die vertaald wordt met vrouwenwortel. Dit zegt gelijk iets over de werking: al jaren wordt het ingezet voor vrouwen voor de bevalling. Het zou zorgen voor een snellere, soepelere bevalling. Bij de recensies en in de blog kan je ervaringen hierover lezen. Caulophyllum is over het algemeen te koop als D6 dosering. De dosering die hier te bestellen is,  is een LM0/2 potentie. De LM0/2 potentie werkt dieper en krachtiger voor de baring. Daarnaast krijg je het middel in ruikdosering, waardoor de werking sneller is dan bij orale toediening. Bij bestelling zit een uitleg over het gebruik van de Caulophyllum. Omdat Caulophyllum met name in het laatste deel van de zwangerschap gebruikt wordt en ik begrijp dat je het nog liever vandaag dan morgen in huis hebt, verzend ik je bestelling zo snel mogelijk. 

€ 12,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Arnica LM0/2

Arnica is een middel wat bekend is om te gebruiken bij blauwe plekken, spierpijn en beursheid. Met name geschikt om te gebruiken tijdens en na de bevalling, aangezien een bevalling een grote inspanning is waar veel vrouwen spierpijn van krijgen en zich beurs voelen. Wanneer je hier bestelt krijg je een LM0/2 potentie, deze werkt dieper dan de D6 die met name te bestellen is in de winkel. Hierdoor is de werking krachtiger, sneller en effectiever. Door de ruikdosering is de werking sneller dan via orale toediening. Daarnaast is het door de ruikdosering lang te gebruiken, dus ook als je later stoot, kneust, valt of spierpijn hebt, blijft het te gebruiken. Een uitleg over het gebruik zit bij de bestelling en de bestelling komt zo snel mogelijk jouw kant op, zodat je bij elke kneuzing gelijk kunt starten met het gebruik! 

€ 12,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Hypercal Tinctuur

Een kruidenmix van Hypericum en Calendula, wat antibacterieel werkt, verzacht en de wondgenezing stimuleert. Wanneer er sprake is van een wond van een knip of scheur ten gevolge van de bevalling, of bij de wond van de keizersnede, is dit het aangewezen middel. Maar ook bij schaaf-, brand- of snijwonden, rode billetjes van de pasgeborene of tepelkloven bij moeder. 2x per dag aanbrengen op de wond en aan de lucht laten drogen. Prikt niet, verzacht de pijn en herstelt het beschadigde weefsel. Door de antibacteriële werking goed bij (dreigende) ontstekingen van het wondoppervlak. Pure, biologische samenstelling. Vrij van toegevoegde E-nummers en conserveringsmiddelen. Door de spray makkelijk in gebruik en schoon op het aangedane oppervlakte aan te brengen, waardoor naast voor kraamvrouwen, ook handig voor iedere kraamverzorgster en verloskundige en handig in jouw EHBO doos, voor snel gebruik bij iedere wond. Geen verzendkosten! 

€ 12,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Telefonische afspraak

Een telefonisch afspraak is een uitkomst als je: 

- In een acute situatie homeopathische hulp wil, zoals een botbreuk, verrekking, schimmel of ontsteking

- Bijna ingeleid gaat worden en je dit wilt voorkomen

- Sneller wilt bevallen en daar homeopathische hulp bij wil

- Je wat verder weg woont van Rotterdam en wel graag homeopathische zorg wilt hebben

 

Boek een afspraak voor een telefonisch consult. Na overleg stuur ik een homeopathisch middel naar je toe, passend bij de situatie. 

Voordelen van een telefonische afspraak: 

- Er wordt professioneel met jouw situatie meegedacht

- Het kan door heel Nederland uitgevoerd worden

- Bij een aanvullende verzekering krijg je de kosten vergoed, in tegenstelling tot wanneer je het zelf aanschaft

- De dosering is passend bij jouw situatie, wat je niet kan checken als je het zelf aanschaft

- Het middel komt direct jouw kant op, waardoor het de dag erna bij jou in huis is 

- Je kunt jouw eigen tijd inplannen 

 

Klik voor een afspraak op onderstaande knop en meld je aan! Je kunt Willeke ook een appje/smsje sturen om een (telefonische) afspraak in te plannen.


Algemene voorwaarden