Webwinkel


ALLE PRODUCTEN PUUR, BIOLOGISCH EN ZONDER VERZENDKOSTEN BIJ JE THUIS! 


Ready to Pop - complete set

Wil je in één keer klaar zijn voor de bevalling en de eerste dagen van je kraamtijd? Dan is deze set dat wat jij wil hebben! Een complete set met alles waarvan ik denk dat jij nodig hebt vanaf 37 weken zwangerschap en dat ook nog met €10,- korting en zonder verzendkosten bij jou thuis! 

Je krijgt (van links naar rechts):

1. Relax! - olie, een olie die je als geur of massage olie kunt gebruiken, wat door de heerlijke geur en etherische oliën bijdraagt aan meer ontspanning. Heerlijk voor de laatste loodjes, of de eerste weken! Hier in zitten etherische oliën van Young Living: puur, biologisch en dus ook zuiver voor je huid. 

2. Hypercal: tinctuur van Hypericum en Calendula. Kenmerkt zich door zijn zachtheid voor de huid. Kan gebruikt worden op elk soort wond. Dus een wond door de bevalling, maar ook rode billetjes bij de kleine erna.

3. Homeopathisch middel Caulophyllum wat ervaren wordt als een fijne ondersteuning in de voorbereiding op de bevalling.

4. Homeopathisch middel Arnica, wat ingezet kan worden rondom blauwe plekken, beursheid en stijfheid.

5. Labour-oil. Speciaal samengestelde olie voor tijdens de bevalling met pure oliën van Young Living. Dit is een massage olie voor rug, buik en voeten met speciale etherische oliën voor tijdens de bevalling.

 

Je krijgt bij elk flesje een uitgebreide gebruiksaanwijzing, zodat je hier mee uit de voeten kunt en heerlijk kunt genieten van fijne geuren, zachte oliën en ondersteunde middelen speciaal voor jou op het moment dat jij dit het meest nodig hebt. 

 

€ 69,40

€ 59,40

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Bevallingsset

Deze set bevat de meest verkochte middelen voor rondom de bevalling. Deze set bevat Caulophyllum, Arnica en Hypercal en als set krijg je €5,00 korting op de totaalprijs! 

Caulophyllum staat bekend als hét middel wat de ontsluiting zou kunnen versnellen, waardoor de bevalling korter van duur zou worden, daarnaast kan het heel geregeld het zetje geven om te gaan bevallen, waardoor een inleiding voorkomen kan worden. Wil je meer weten? Check deze blog en deze recensies

Arnica wordt ervaren als het middel wat helpt spierpijn, die veel optreedt door de bevalling, te verminderen. Daarnaast wordt het ervaren als een middel wat helpt tegen beurse of blauwe plekken. zodat deze sneller verdwijnen.

Hypercal bevordert het herstel van een wond, dus ook een scheur of een knip en het helpt ontstekingen voorkomen en genezen. Hypercal is geen homeopathisch middel, maar een tinctuur, dat betekent dat de kruiden Calendula en Hypericum hier nog in aanwezig zijn. Deze kruiden staan al eeuwen bekend om hun ondersteunende werking bij wondherstel. 

 

De dosering van de Caulophyllum en Arnica is een LM0/2 dosering, wat betekent dat het dieper en sneller werkt dan de d6 of d12 dosering die vaak te verkrijgen is. Hypercal is een tinctuur, wat betekent dat het een oplossing is van de planten Hypericum en Calendula op alcohol en water. 

€ 37,50

€ 32,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Labour-oil

Deze olie-blend is uitermate geschikt voor massage tijdens de bevalling. Het bevat Clary Sage en Lavender oliën, gedragen door koudgeperste biologische jojoba olie. De combinatie van deze oliën wordt ervaren als fijne ondersteuning tijdens de bevalling. Lavender is een bloem wat al lang ingezet wordt om te ondersteunen bij ontspannen en Clary Sage zou door natuurlijke chemische componenten bijdragen aan het balanceren van hormonen. Hierdoor zou de baring verkort kunnen worden. De olie wordt tijdens de bevalling gemasseerd op rug, buik en onder de voeten. Het 10 ml flesje is ruim voldoende voor een bevalling. Naast een heerlijke geur en zachte, niet plakkerige olie, ook nog eens een goede ondersteuning voor de bevalling! Gratis thuisgestuurd in combinatie met uitgebreide uitleg. 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Caulophyllum LM0/2

Caulophyllum Thalictroides is de plant die vertaald wordt met vrouwenwortel. Dit zegt gelijk iets over de werking: al jaren wordt het ingezet voor vrouwen voor de bevalling. Het zou zorgen voor een snellere, soepelere bevalling. Bij de recensies en in de blog kan je ervaringen hierover lezen. Caulophyllum is over het algemeen te koop als D6 dosering. De dosering die hier te bestellen is,  is een LM0/2 potentie. De LM0/2 potentie werkt dieper en krachtiger voor de baring. Daarnaast krijg je het middel in ruikdosering, waardoor de werking sneller is dan bij orale toediening. Bij bestelling zit een uitleg over het gebruik van de Caulophyllum. Omdat Caulophyllum met name in het laatste deel van de zwangerschap gebruikt wordt en ik begrijp dat je het nog liever vandaag dan morgen in huis hebt, verzend ik je bestelling zo snel mogelijk. 

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Arnica LM0/2

Arnica is een middel wat al generaties gebruikt wordt bij blauwe plekken, spierpijn en beursheid. Grote kans dat je dit bij je moeder of oma in haar medicijnkastje vindt!  In mijn praktijk wordt het ervaren als fijn middel wat geschikt lijkt om te gebruiken tijdens en na de bevalling, aangezien een bevalling een grote inspanning is waar veel vrouwen spierpijn van krijgen en zich beurs door voelen. Wanneer je hier bestelt krijg je een LM0/2 potentie, deze werkt dieper dan de D6 die met name te bestellen is in de winkel. Hierdoor is de werking krachtiger, sneller en effectiever. Door de ruikdosering is de werking sneller dan via orale toediening. Daarnaast is het door de ruikdosering lang te gebruiken, dus ook als je later stoot, kneust, valt of spierpijn hebt, blijft het te gebruiken. Een uitleg over het gebruik zit bij de bestelling en de bestelling komt zo snel mogelijk jouw kant op, zodat je bij elke kneuzing gelijk kunt starten met het gebruik! 

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Hypercal Tinctuur

Een kruidenmix van Hypericum en Calendula, wat vrouwen als verzachtend op de wond ervaren. Hypericum en Calendula worden al honderden jaren gebruikt bij wondherstel. Wanneer er sprake is van een wond van een knip of scheur ten gevolge van de bevalling, of bij de wond van de keizersnede, is dit mogelijk een passende tinctuur.  Maar ook bij schaaf-, brand- of snijwonden, rode billetjes van de pasgeborene of tepelkloven bij de moeder. 2x per dag aanbrengen op de wond en aan de lucht laten drogen. Prikt niet, verzacht de pijn en lijkt bij te dragen in herstel van het beschadigde weefsel, ook wanneer er ontstekingen zijn of dreigen is dit te gebruiken. Pure, biologische samenstelling. Vrij van toegevoegde E-nummers en conserveringsmiddelen. Makkelijk in gebruik en schoon op het aangedane oppervlakte aan te brengen, waardoor naast voor kraamvrouwen, ook handig voor iedere kraamverzorgster en verloskundige en handig in jouw EHBO doos, voor snel gebruik bij iedere wond. Geen verzendkosten! 

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Relax! - olie

De laatste loodjes in de zwangerschap zijn zwaar en wat heb je dan meer verdiend dan wat ontspanning? Deze Relax! - olie helpt je hier een handje bij! Want wat is het lastig hè, om ook al die gedachten over de bevalling die er aan komt los te laten, om te bedenken dat niets doen al goed genoeg is, omdat jij een kindje groot aan het maken bent en dat één taak per dag meer dan genoeg is, omdat meer gewoon even niet gaat. Een ontspannen moeder is een ontspannen huishouden, maar hoe dan? Alleen al door deze olie op te smeren, geef je goede zorg aan jezelf. Dit omdat het puur natuur is, dus je niets kwalijks smeert en doordat je ervoor kiest om even te luisteren naar jezelf en wat ontspanning aan je lijf en gedachten te geven. Daarnaast zitten er essentiële oliën in deze blend die bekend staan om hun ontspannende werking, zoals lavendel, ylang ylang, sinaasappel en roos. De combinatie geeft een heerlijke geur: warm, vrouwelijk en tegelijk fris. Ook goed te gebruiken na de bevalling voor moeder én kind! 

 

Dus: kies voor ontspanning, smeer het en draag het als een heerlijke geur om je heen. 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Telefonische afspraak

Een telefonisch afspraak is een uitkomst als je: 

- In een acute situatie homeopathische hulp wil, zoals een botbreuk, verrekking, schimmel of ontsteking

- Bijna ingeleid gaat worden en je dit wilt voorkomen

- Sneller wilt bevallen en daar homeopathische hulp bij wil

- Je wat verder weg woont van Rotterdam en wel graag homeopathische zorg wilt hebben

 

Boek een afspraak voor een telefonisch consult. Na overleg stuur ik een homeopathisch middel naar je toe, passend bij de situatie. 

Voordelen van een telefonische afspraak: 

- Er wordt professioneel met jouw situatie meegedacht

- Het kan door heel Nederland uitgevoerd worden

- Bij een aanvullende verzekering krijg je de kosten vergoed, in tegenstelling tot wanneer je het zelf aanschaft

- De dosering is passend bij jouw situatie, wat je niet kan checken als je het zelf aanschaft

- Het middel komt direct jouw kant op, waardoor het de dag erna bij jou in huis is 

- Je kunt jouw eigen tijd inplannen 

 

Klik voor een afspraak op onderstaande knop en meld je aan! Je kunt Willeke ook een appje/smsje sturen om een (telefonische) afspraak in te plannen.


Disclaimer:

Door de ervaring die ik hier nu in heb, ben ik erg enthousiast over homeopathie. Op deze site zal ik echter nooit zeggen dat een bepaald middel ergens voor werkt, dit heeft met de geneesmiddelenwet te maken die dit verbiedt, omdat het geen erkende medicatie is. Onder het kopje ‘Wetenschap’ kan je meer informatie vinden over onderzoeken die naar homeopathie zijn gedaan. Mocht je er meer informatie over willen, kan je mij hierover bellen of mailen. Raadpleeg voor gebruik een verloskundige, homeopaat of arts. Gebruik aangeschafte producten nooit als vervanging van (voorgeschreven) medicatie. 

 

 


Algemene voorwaarden