Webwinkel


ALLE PRODUCTEN PUUR, BIOLOGISCH EN In nederland ZONDER VERZENDKOSTEN BIJ JE THUIS! 


Bevallingsset

Deze set bevat de belangrijkste en meestverkochte middelen voor rondom de bevalling. Deze set bevat Caulophyllum, Arnica en Hypercal en als set betaal je maar liefst €5,00 minder dan wanneer los verkocht!

Caulophyllum is hét middel wat de ontsluiting versnelt, waardoor de bevalling korter van duur is, daarnaast geeft het heel geregeld het zetje om te gaan bevallen, waardoor een inleiding voorkomen kan worden. 

Arnica helpt de spierpijn, die veel optreedt door de bevalling, te verminderen en geeft dat wanneer er beurse of blauwe plekken zijn, deze sneller verdwijnen.

Hypercal bevordert het herstel van een wond, dus ook een scheur of een knip en het helpt ontstekingen voorkomen en genezen. 

 

De dosering van de caulophyllum en arnica is een LM0/2 dosering, wat betekent dat het dieper en sneller werkt dan de d6 of d12 dosering die vaak te verkrijgen is. Hypercal is een tinctuur, wat betekent dat het een oplossing is van de planten hypericum en calendula op alcohol en water. 

€ 37,50

€ 32,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Caulophyllum LM0/2

Caulophyllum Thalictroides is de plant die vertaald wordt met vrouwenwortel. Dit zegt gelijk iets over de werking: al jaren wordt het ingezet voor vrouwen voor de bevalling. Caulophyllum is over het algemeen te koop als D6 dosering. De dosering die hier te bestellen is,  is een LM0/2 potentie. De LM0/2 potentie werkt dieper en krachtiger voor de baring. Daarnaast krijg je het middel in ruikdosering, waardoor de werking sneller is dan bij orale toediening. Bij bestelling zit een uitleg over het gebruik van de Caulophyllum. Omdat Caulophyllum met name in het laatste deel van de zwangerschap gebruikt wordt en ik begrijp dat je het nog liever vandaag dan morgen in huis hebt, verzend ik je bestelling zo snel mogelijk. 

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Arnica LM0/2

Arnica is een middel wat bekend is om te gebruiken bij blauwe plekken, spierpijn en stijfheid. Met name geschikt om te gebruiken tijdens en na de bevalling, aangezien het herstel bevordert. Wanneer je hier bestelt krijg je een LM0/2 potentie, deze werkt dieper dan de D6 die met name te bestellen is in de winkel. Hierdoor is de werking krachtiger, sneller en effectiever. Door de ruikdosering is de werking sneller dan via orale toediening. Daarnaast is het door de ruikdosering lang te gebruiken, dus ook als je later stoot, kneust, valt of spierpijn hebt, blijft het te gebruiken. Een uitleg over het gebruik zit bij de bestelling en de bestelling komt zo snel mogelijk jouw kant op, zodat je bij elke kneuzing gelijk kunt starten met het gebruik! 

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Hypercal Tinctuur

Een kruidenmix van Hypericum en Calendula, wat antibacterieel werkt, verzacht en de wondgenezing stimuleert. Wanneer er sprake is van een wond van een knip of scheur ten gevolge van de bevalling, of bij de wond van de keizersnede, is dit het aangewezen middel. Maar ook bij schaaf-, brand- of snijwonden, rode billetjes van de pasgeborene of tepelkloven bij moeder. 2x per dag aanbrengen op de wond en aan de lucht laten drogen. Prikt niet, verzacht de pijn en herstelt het beschadigde weefsel. Door de antibacteriële werking goed bij (dreigende) ontstekingen van het wondoppervlak. Pure, biologische samenstelling. Vrij van toegevoegde E-nummers en conserveringsmiddelen. Door de spray makkelijk in gebruik en schoon op het aangedane oppervlakte aan te brengen, waardoor naast voor kraamvrouwen, ook handig voor iedere kraamverzorgster en verloskundige en handig in jouw EHBO doos, voor snel gebruik bij iedere wond. Geen verzendkosten! 

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Barings-Olie (rug en perineum)

Massage-olie met Jasmijn en Roos. Volledig natuurlijke samenstelling, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen of E-nummers. Op twee manieren te gebruiken: tijdens de baring voor de rug én vooraf als perineum massage olie. Tijdens de baring heeft dit een positief effect op de ontspanning van de barende en verlicht de pijn in het gebied van het bekken. Extra goed aangewezen, wanneer vrouwen een eerdere ervaring hebben met rugweeën. Ook te gebruiken als normale massage olie. Voor 30-40 keer gebruik. Geen verzendkosten.

€ 13,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Anti-voorweeën olie

Wanneer je kampt met voorweeën, zonder dat de baring doorzet, is deze olie aangewezen. Door de lavendel en teunisbloem in deze olie werkt het ontspannend op de vrouw en op de baarmoeder. Met een aangename geur. Biologische samenstelling, zonder toegevoegde conserveringsmiddelen en E-nummers. Overleg voor gebruik hierover met jouw verloskundige of arts of neem vrijblijvend contact op met Willeke Bosscha voor meer informatie. Geen verzendkosten. 

€ 13,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Uterus Olie

Olie om tijdens de bevalling stilvallende of afzakkende weeën weer goed mee op gang te krijgen. Heerlijke geur. Door de Verbena, kruidnagel en gember heeft het een stimulerend effect op de baarmoeder. Advies om alleen te laten gebruiken door een arts/verloskundige. Biologisch. Geen toegevoegde conserveringsmiddelen of E-nummers. Aanrader voor iedere verloskundige of arts en daarmee een goed cadeau-idee voor aan jouw verloskundige of arts. 30-40x gebruik.

€ 13,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Set van 3 oliën

Hierbij krijg je 3 oliën: barings-olie, uterus olie en anti-voorweeën olie. Wanneer je een andere combinatie wilt, geef dit dan bij de bestelling aan. 

€ 40,50

€ 37,50

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Homeopathisch middel op aanvraag

Heb je een homeopathisch middel wat je graag wilt hebben? Of een bepaalde klacht waar je iets tegen zou willen hebben? Bestel dat dan hier! Je krijgt de uitleg erbij. Alle middelen komen in een LM0/2 potentie.

Klachten waar je aan kunt denken: 

- Blauwe plekken/kneuzingen

- Breuken

- Klachten van een jetlag

- Heftige reacties op steken/beten

- Wagenziekte

- Voedselvergiftiging

Let op! Geef in de bestelling aan om welke middel of welke klacht het gaat waar je een middel voor wilt bestellen, of neem voor de zekerheid even telefonisch contact op. 

 

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Telefonische afspraak

Een telefonisch afspraak is een uitkomst als je: 

- In een acute situatie homeopathische hulp wil, zoals een botbreuk, verrekking, schimmel of ontsteking

- Bijna ingeleid gaat worden en je dit wilt voorkomen

- Sneller wilt bevallen en daar homeopathische hulp bij wil

- Je wat verder weg woont van Rotterdam en wel graag homeopathische zorg wilt hebben

 

Boek een afspraak voor een telefonisch consult. Na overleg stuur ik een homeopathisch middel naar je toe, passend bij de situatie. 

Voordelen van een telefonische afspraak: 

- Er wordt professioneel met jouw situatie meegedacht

- Het kan door heel Nederland uitgevoerd worden

- Bij een aanvullende verzekering krijg je de kosten vergoed, in tegenstelling tot wanneer je het zelf aanschaft

- De dosering is passend bij jouw situatie, wat je niet kan checken als je het zelf aanschaft

- Het middel komt direct jouw kant op, waardoor het de dag erna bij jou in huis is 

- Je kunt jouw eigen tijd inplannen 

 

Klik voor een afspraak op onderstaande knop en meld je aan! Je kunt Willeke ook een appje/smsje sturen om een (telefonische) afspraak in te plannen.


Algemene voorwaarden