Webwinkel


ALLE PRODUCTEN PUUR, BIOLOGISCH EN ZONDER VERZENDKOSTEN SNEL BIJ JE THUIS! 


Op een werkdag vóór 16 uur besteld? Dan komt het diezelfde dag jouw kant op en ligt het morgen op je mat! 

 

 


Disclaimer: Door de ervaring die ik met homeopathie en oliën heb, ben ik erg enthousiast over homeopathie. Op deze site zal ik echter nooit zeggen dat een bepaald middel ergens voor werkt, dit heeft met de geneesmiddelenwet te maken die dit verbiedt, omdat het geen erkende medicatie is. Onder het kopje ‘Wetenschap’ kan je meer informatie vinden over onderzoeken die naar homeopathie zijn gedaan. Mocht je er meer informatie over willen, kan je mij hierover bellen of mailen. 


Uitleg webwinkel: Je vindt in deze webwinkel vooral producten voor de laatste loodjes van de zwangerschap, de bevalling en de tijd wanneer de baby geboren is en dus minder voor de zwangerschap zelf. Dit is omdat de klachten in de zwangerschap heel persoonlijk zijn en daarom zorg op maat verdienen. Jouw (bijvoorbeeld) misselijkheid is namelijk enorm anders dan die van een andere zwangere en daardoor passen er ook heel andere middelen bij. Wil je daar meer over weten? Kijk dan onder het kopje Zwangerschap, neem persoonlijk contact op via dit formulier of meld je aan voor een afspraak. 


Hele zwangerschap:

Relax! - olie

De laatste loodjes in de zwangerschap zijn zwaar en wat heb je dan meer verdiend dan wat ontspanning? Deze Relax! - olie helpt je hier een handje bij! Want wat is het lastig hè, om ook al die gedachten over de bevalling die er aan komt los te laten, om te bedenken dat niets doen al goed genoeg is, omdat jij een kindje groot aan het maken bent en dat één taak per dag meer dan genoeg is, omdat meer gewoon even niet gaat. Een ontspannen moeder is een ontspannen huishouden, maar hoe dan? Alleen al door deze olie op te smeren, geef je goede zorg aan jezelf. Dit omdat het puur natuur is, dus je niets kwalijks smeert en doordat je ervoor kiest om even te luisteren naar jezelf en wat ontspanning aan je lijf en gedachten te geven. Daarnaast zitten er essentiële oliën in deze blend die bekend staan om hun ontspannende werking, zoals lavendel, ylang ylang, sinaasappel en roos. De combinatie geeft een heerlijke geur: warm, vrouwelijk en tegelijk fris. Ook goed te gebruiken na de bevalling voor moeder én kind! 

 

Dus: kies voor ontspanning, smeer het en draag het als een heerlijke geur om je heen. 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Voor de laatste loodjes van de zwangerschap:

Ready to Pop - complete set

Wil je in één keer klaar zijn voor de bevalling en de eerste dagen van je kraamtijd? Dan is deze set dat wat jij wil hebben! Een complete set met alles waarvan ik denk dat jij nodig hebt vanaf 37 weken zwangerschap en dat ook nog met €10,- korting en zonder verzendkosten bij jou thuis! 

Je krijgt (van links naar rechts):

1. Relax! - olie, een olie die je als geur of massage olie kunt gebruiken, wat door de heerlijke geur en etherische oliën bijdraagt aan meer ontspanning. Heerlijk voor de laatste loodjes, of de eerste weken! Hier in zitten etherische oliën van Young Living: puur, biologisch en dus ook zuiver voor je huid. 

2. Hypercal: tinctuur van Hypericum en Calendula. Kenmerkt zich door zijn zachtheid voor de huid. Kan gebruikt worden op elk soort wond. Dus een wond door de bevalling, maar ook rode billetjes bij de kleine erna.

3. Homeopathisch middel Caulophyllum wat ervaren wordt als een fijne ondersteuning in de voorbereiding op de bevalling.

4. Homeopathisch middel Arnica, wat ingezet kan worden rondom blauwe plekken, beursheid en stijfheid.

5. Labour-oil. Speciaal samengestelde olie voor tijdens de bevalling met pure oliën van Young Living. Dit is een massage olie voor rug, buik en voeten met speciale etherische oliën voor tijdens de bevalling.

 

Je krijgt bij elk flesje een uitgebreide gebruiksaanwijzing, zodat je hier mee uit de voeten kunt en heerlijk kunt genieten van fijne geuren, zachte oliën en ondersteunde middelen speciaal voor jou op het moment dat jij dit het meest nodig hebt. 

 

€ 69,40

€ 59,40

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Ready to Pop - mini set

Combinatie set van het homeopathische middel Caulophyllum en de massage olie Labour Oil. Samengesteld speciaal voor wanneer jij je puur focust op de bevalling. Met Caulophyllum kan je starten vanaf 37 weken en elk moment daarna. De Labour Oil is speciaal geschikt voor tijdens de weeën, na het strippen en/of wanneer de vliezen gebroken zijn. Pure, biologische olie-blend waar in gebruik gemaakt is van oliën van Young Living Lavender olie en Clary Sage olie op basis van koudgeperste, biologische jojoba olie. Zacht voor je huid, heerlijke geur en goed ter ondersteuning van het natuurlijke proces. Deze set is voorzien van uitgebreide gebruiksaanwijzing en ligt zonder verzendkosten bij jou op de mat! 

€ 28,45

€ 25,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Labour-oil

Deze olie-blend is uitermate geschikt voor massage tijdens de bevalling. Het bevat Clary Sage en Lavender oliën, gedragen door koudgeperste biologische jojoba olie. De combinatie van deze oliën wordt ervaren als fijne ondersteuning tijdens de bevalling. Lavender is een bloem wat al lang ingezet wordt om te ondersteunen bij ontspannen en Clary Sage zou door natuurlijke chemische componenten bijdragen aan het balanceren van hormonen. Hierdoor zou de baring verkort kunnen worden. De olie wordt tijdens de bevalling gemasseerd op rug, buik en onder de voeten. Het 10 ml flesje is ruim voldoende voor een bevalling. Naast een heerlijke geur en zachte, niet plakkerige olie, ook nog eens een goede ondersteuning voor de bevalling! Gratis thuisgestuurd in combinatie met uitgebreide uitleg. 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Caulophyllum LM0/2

Caulophyllum Thalictroides is de plant die vertaald wordt met vrouwenwortel. Dit zegt gelijk iets over de werking: al jaren wordt het ingezet voor vrouwen voor de bevalling. Het zou zorgen voor een snellere, soepelere bevalling. Bij de recensies en in de blog kan je ervaringen hierover lezen. Caulophyllum is over het algemeen te koop als D6 dosering. De dosering die hier te bestellen is,  is een LM0/2 potentie. De LM0/2 potentie werkt dieper en krachtiger voor de baring. Daarnaast krijg je het middel in ruikdosering, waardoor de werking sneller is dan bij orale toediening. Bij bestelling zit een uitleg over het gebruik van de Caulophyllum. Omdat Caulophyllum met name in het laatste deel van de zwangerschap gebruikt wordt en ik begrijp dat je het nog liever vandaag dan morgen in huis hebt, verzend ik je bestelling zo snel mogelijk. 

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Kraamtijd:

Arnica LM0/2

Arnica is een middel wat al generaties gebruikt wordt bij blauwe plekken, spierpijn en beursheid. Grote kans dat je dit bij je moeder of oma in haar medicijnkastje vindt!  In mijn praktijk wordt het ervaren als fijn middel wat geschikt lijkt om te gebruiken tijdens en na de bevalling, aangezien een bevalling een grote inspanning is waar veel vrouwen spierpijn van krijgen en zich beurs door voelen. Wanneer je hier bestelt krijg je een LM0/2 potentie, deze werkt dieper dan de D6 die met name te bestellen is in de winkel. Hierdoor is de werking krachtiger, sneller en effectiever. Door de ruikdosering is de werking sneller dan via orale toediening. Daarnaast is het door de ruikdosering lang te gebruiken, dus ook als je later stoot, kneust, valt of spierpijn hebt, blijft het te gebruiken. Een uitleg over het gebruik zit bij de bestelling en de bestelling komt zo snel mogelijk jouw kant op, zodat je bij elke kneuzing gelijk kunt starten met het gebruik! 

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Hypercal Tinctuur

Een kruidenmix van Hypericum en Calendula, wat vrouwen als verzachtend op de wond ervaren. Hypericum en Calendula worden al honderden jaren gebruikt bij wondherstel. Wanneer er sprake is van een wond van een knip of scheur ten gevolge van de bevalling, of bij de wond van de keizersnede, is dit mogelijk een passende tinctuur.  Maar ook bij schaaf-, brand- of snijwonden, rode billetjes van de pasgeborene of tepelkloven bij de moeder. 2x per dag aanbrengen op de wond en aan de lucht laten drogen. Prikt niet, verzacht de pijn en lijkt bij te dragen in herstel van het beschadigde weefsel, ook wanneer er ontstekingen zijn of dreigen is dit te gebruiken. Pure, biologische samenstelling. Vrij van toegevoegde E-nummers en conserveringsmiddelen. Makkelijk in gebruik en schoon op het aangedane oppervlakte aan te brengen, waardoor naast voor kraamvrouwen, ook handig voor iedere kraamverzorgster en verloskundige en handig in jouw EHBO doos, voor snel gebruik bij iedere wond. Geen verzendkosten! 

€ 12,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Start the Milk Please! -olie

De muisjes die jij op je beschuitje doet stammen al uit de 16e eeuw. In die tijd werd venkel in een suikerlaagje gedoopt ter ondersteuning van het proces van op gang komen van borstvoeding. In de afgelopen jaren is dat veranderd naar anijs, wat tot dezelfde plantenfamilie behoort, en dient het vooral als traktatie voor het bezoek. Venkel echter blijft nog gebruikt worden in bijvoorbeeld 'borstvoeding thee'. Ook deze olie-blend bevat venkel. Door het te smeren op je borst trekt het er makkelijk in en kan het een ondersteunend effect hebben op het op gang komen van de borstvoeding. Volledig biologisch en voorzien van een handige roller, waardoor het aanbrengen makkelijk gaat. Vrouwen ervaren het als zacht en prettig in gebruik en als fijne ondersteuning. 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Speciaal voor jouw baby:

O Cramp!

Deze massage olie-blend is samengesteld met oliën van Young Living die bekend staan om hun ondersteunende werking bij buikkrampjes. Volledig natuurlijk en biologisch! Voorzien van een handige roller, waardoor insmeren nog makkelijker is en er geen risico is op lekkage. Naast een heerlijke geur en zachte, niet plakkerige olie, ook nog eens een goede ondersteuning voor jouw baby! Gratis thuisgestuurd in combinatie met uitgebreide uitleg. 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Teething Time!

Kruidnagel wordt al sinds mensenheugenis gebruikt bij klachten rondom het gebit, zo ook bij het doorkomen van tandjes! Deze massage olie-blend is samengesteld met kruidnagel olie van Young Living, wat het natuurlijke proces van doorkomende tanden kan ondersteunen. Volledig natuurlijk en biologisch! Voorzien van een handige roller, zodat kaaklijn makkelijk kan worden ingesmeerd. Gratis thuisgestuurd in combinatie met uitgebreide uitleg. 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Time to Sleep!

Wanneer de kinderen slapen, slapen de ouders ook, toch? Maar wat als jouw kindje 's nachts nou juist een feestje er van maakt? Eén van de dingen die helpt is lichamelijk contact, want daarbij wordt het hormoon oxytocine aangemaakt. Oxytocine geeft een gelukzalig gevoel en maakt je slaperig. Een massage is dus één van de dingen die kan helpen bij nachtbrakertjes! Met deze zorgvuldig samengestelde olie smeer je dan ook nog goede dingen op dat kleine lijfje en hoef je zelf niet wakker te liggen dat je iets smeert wat schadelijk zou kunnen zijn. Volledig biologisch en puur natuur! Enkel biologische koudgeperste jojoba-olie en een samenstelling van oliën van Young Living. Zoals Lavendel en Cederhout. Door de bijgevoegde uitgebreide informatie kan een ieder ermee uit de voeten! Slaap lekker allemaal! 

€ 15,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Baby olie in combinatie met homeopathisch middel

Als homeopathisch verloskundige heb ik pakketjes samengesteld ter ondersteuning van normale processen waar een baby doorheen gaat, namelijk buikkrampjes, tanden krijgen en leren goed te slapen. Hierbij krijgt je kind ondersteuning van binnen én van buiten door deze combinatie van een olie en een homeopathisch middel. In welke fase ben jij op dit moment met jouw kind? En kan jij daar wat ondersteuning in gebruiken? Wat je hier bestelt is zorgvuldig samengesteld met volledig pure, biologische producten en ligt zonder verzendkosten op de mat. Je krijgt via een gebruiksaanwijzing uitleg over het gebruik. De homeopathische middelen in deze pakketjes zijn Nux-Vomica, Carbo Vegetabilis of een combinatie van Aconitum en Chamomilla. Vanwege de geneesmiddelenwet is het verboden om te zeggen waar deze homeopathische middelen voor zijn. Op Google kan je vinden welke ervaring anderen hebben met deze middelen. Daarnaast is het belangrijk te weten dat deze middelen niet dienen als vervanging van reguliere medicatie. 

€ 28,45

€ 25,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

All Stages- complete set

Darmkrampjes, tanden die doorkomen en wat moeilijker slapen zijn fases waar (bijna) alle kinderen doorheen gaan. Als je dat toch al weet, waarom dan niet alles in huis hebben? Bij deze set krijg je drie oliën en drie homeopathische middelen met uitgebreide uitleg en dit met een fikse korting! Alles los besteld kost dit €85,35 en in deze set krijg je het voor €70,-! Dat is ruim €15,- korting! Deze oliën en middelen zijn zorgvuldig samengesteld en dienen ter ondersteuning van het normale proces. 

De set bevat de volgende pure en biologische producten: 

Nux- Vomica LM 0/2, homeopathisch middel 

Carbo-Vegetabilis LM 0/2 homeopathisch middel 

Aconitum en Chamomilla LM 0/2 mix van twee homeopathische middelen

O Cramp! olie

Time to Sleep! olie

Teething Time! olie 

Een gebruiksaanwijzing. 

Geen verzendkosten! 

€ 85,35

€ 70,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

All Stages - olie set

Darmkrampjes, tanden die doorkomen en wat moeilijker slapen zijn fases waar (bijna) alle kinderen doorheen gaan. Als je dat toch al weet, waarom dan niet alles in huis hebben? Deze set bevat de oliën die ondersteunend kunnen werken in deze fases en bevatten dus niet de homeopathische middelen die daarbij zijn uitgezocht. Heerlijke, zachte, fijn geurende oliën ondersteunend voor fases waar baby's doorheen gaan. Super leuk kraamcadeautje waar je iets geeft waar ze nog lang plezier van zullen hebben en waar je iets geeft wat zo zuiver is dat het alleen maar goed doet! Biologische samenstelling met in elke olie-blend een combinatie van prachtige oliën van Young Living op basis van koudgeperste biologische Jojoba-olie. 

€ 47,85

€ 42,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Disclaimer:

Door de ervaring die ik hier nu in heb, ben ik erg enthousiast over homeopathie. Op deze site zal ik echter nooit zeggen dat een bepaald middel ergens voor werkt, dit heeft met de geneesmiddelenwet te maken die dit verbiedt, omdat het geen erkende medicatie is. Onder het kopje ‘Wetenschap’ kan je meer informatie vinden over onderzoeken die naar homeopathie zijn gedaan. Mocht je er meer informatie over willen, kan je mij hierover bellen of mailen. Raadpleeg voor gebruik een verloskundige, homeopaat of arts. Gebruik aangeschafte producten nooit als vervanging van (voorgeschreven) medicatie. 

 

 


Algemene voorwaarden