Waarom bestellen bij WBosscha?

Biologisch

Alle producten die je toegestuurd krijgt zijn biologisch. Er worden enkel pure ingrediënten gebruikt met een natuurlijke en zuivere oorsprong. De flesjes worden gerecycled wanneer deze bij mij terugkomen! Dit betekent extra goed voor de natuur! En ook doordat het kleine pakketjes zijn, wordt er weer een beetje bijgedragen aan een beter milieu.

 

Brievenbus pakketje

Alle bestellingen passen, in tegenstelling tot vergelijkbare producten van andere leveranciers, door de brievenbus. Dit betekent dat je er niet thuis voor hoeft te zijn, en is het ook minder vervuilend voor het milieu! 

 

Geen verzendkosten

Dat wat jij bestelt is zonder verzendkosten bij je thuis! Dus heb je niet alles wat je wilt in 1x besteld? Geen probleem, dan bestel je toch opnieuw?!  

Voor bestellingen vanuit België of Duitsland ben ik genoodzaakt wel minimale verzendkosten te rekenen. Deze bedragen €3,10 per bestelling. 

 

homeopathische middelen van WBosscha homeopathie

Ruikdosering

De homeopathische middelen via deze website krijg je middels ruikdosering. Dit heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van korrels / druppels / tabletjes: 

1. Veilig in de zwangerschap

Druppels zijn op basis van alcohol, als een zwangere dit een aantal keer op een dag inneemt, tikt ze zo per dag een shotglaasje alcohol naar binnen! Met ruiken voorkom je dit! 

2. Gebruiksgemak

Druppels, korrels of tabletjes gaan via je mond. Daarvoor wordt geadviseerd een 'schone mond' te hebben. Dit betekent voor en na het innemen 15 min niets eten/drinken. Met ruiken is dit niet nodig, waardoor het minder tijd kost en je niet hoeft te plannen rondom eet- en drinkmomenten.   

Ervaring

Als verloskundige en homeopathisch verloskundige heb ik ervaring met dat wat ik verkoop. En mijn ervaringen én die van de vrouwen zijn positief! Kijk maar eens bij de recensies

caulophyllum, het middel voor een snellere bevalling