Waarom bestellen bij WBosscha?

Biologisch

Alle producten die je toegestuurd krijgt zijn biologisch. Er worden enkel pure ingrediënten gebruikt met een natuurlijke en zuivere oorsprong. De flesjes worden gerecycled wanneer deze bij mij terugkomen! Dit betekent extra goed voor de natuur! En ook doordat het kleine pakketjes zijn, wordt er weer een beetje bijgedragen aan een beter milieu.

 

Brievenbus pakketje

Alle bestellingen passen, in tegenstelling tot vergelijkbare producten van andere leveranciers, door de brievenbus. Dit betekent dat je er niet thuis voor hoeft te zijn, en is het ook minder vervuilend voor het milieu! 

 

Geen verzendkosten

Dat wat jij bestelt is zonder verzendkosten bij je thuis!

 

Helaas gelden voor bestellingen vanuit België of Duitsland wel minimale verzendkosten. Deze bedragen €2,95 per bestelling. 

 

homeopathische middelen van WBosscha homeopathie

Ruikdosering

De homeopathische middelen via deze website krijg je middels ruikdosering. Dit heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van korrels / druppels / tabletjes: 

1. Veilig in de zwangerschap

Druppels zijn op basis van alcohol, als een zwangere dit een aantal keer op een dag inneemt, tikt ze zo per dag een shotglaasje alcohol naar binnen! Met ruiken voorkom je dit en dit is in tegenstelling tot druppels dus niet schadelijk voor de baby!  

2. Gebruiksgemak

Druppels, korrels of tabletjes gaan via je mond. Daarvoor moet je een 'schone mond' hebben. Dit betekent voor en na het innemen 15 min niets eten/drinken. Met ruiken is dit niet nodig, waardoor het minder tijd kost en je niet hoeft te plannen rondom eet- en drinkmomenten.   

3. Langere werking

Bij tabletjes en korrels is de samenstelling van iedere korrel en elk tabletje gelijk. Hierdoor wendt je lichaam snel aan het middel, waardoor het niet meer lijkt te werken. Met ruiken is dit niet zo, door vooraf goed te schudden, is het voor je lichaam iedere keer een andere prikkel. De werking is daardoor langer, dieper en beter! 

caulophyllum, het middel voor een snellere bevalling