Tarieven

Telefonisch contact voor vrijblijvende informatie

Gratis

Intake

€ 90,-

Vervolg consult

€ 50,- 

Telefonisch consult tijdens kantooruren 

€ 30,-

Telefonisch consult buiten kantooruren (bijvoorbeeld tijdens bevalling)

€ 60,-

Cursus bevalling en homeopathie (in een groep)*

€ 60,-

Cursus bevalling en homeopathie (privé-sessie)*

€ 85,-

Herhaal recept / kort consult 

€12,50

Homeopathische middelen n.a.v. een consult**

Gratis

* Bedrag is voor 2 personen, inclusief koffie/thee, hand-out en een bevalset ter waarde van €35. De cursus kan gevolgd worden in een groep van max 7 stellen of een privé sessie voor jou en jouw partner. 

 

** Na een homeopathisch consult krijg je middelen van mij mee, of opgestuurd, de kosten hiervan zitten verwerkt in het consult. Gemiddeld krijg je 3 middelen van mij mee per consult. 

 

Verzekering

Afhankelijk van de verzekering worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed. Het is verstandig om vóór het maken van een afspraak naar het verzekeringspakket te kijken.  Ook de kosten van een cursus worden geheel of gedeeltelijk vergoed!

Hieronder een lijst met de actuele vergoedingen per verzekering. Het is mogelijk dat de verzekering gewijzigd is, hierom is het verstandig altijd zelf naar je eigen verzekeringspakket te kijken. Er kunnen aan onderstaand bestand geen rechten worden ontleend. 

 

Download
Overzicht
Vergoedingen overzicht 2018.pdf
Adobe Acrobat document 63.5 KB

Ondersteuning

Als verloskundige met een post-HBO-opleiding homeopathie ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH). De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

Ik ben aangesloten bij de volgende organisaties: