Kraamtijd

Na de geboorte is er een aantal situaties waar in ook dit anders kan lopen dan gedacht. Hier in kan homeopathie een uitkomst zijn! Denk hierbij aan de volgende klachten: 

 

-          DREIGENDE BORSTONTSTEKING

-          ANDERE BORSTVOEDINGSPROBLEMATIEK

-          PIJNLIJKE WOND DOOR EEN KNIP OF SCHEUR

-          PIJN DOOR EEN KEIZERSNEDE

-          SLAPELOOSHEID

-          RUSTELOOSHEID OF ANGST

-          NARE ERVARING MET DE BEVALLING

 

Maar ook wanneer er problemen optreden bij de baby zoals: 

 

-          DARMKRAMPJES

-          REFLUX OF VERBORGEN REFLUX

-          (DREIGENDE) HYPERBILIRUBINEMIE (GEELZUCHT)

-          HUILBABY

-          (DREIGENDE) ONTSTEKING

-          SPRUW

-          ONTSTOKEN OOGJES

-          ECZEEM

-          HUIDUITSLAG

-          PROBLEMEN MET DE VOEDING

 

Wanneer er sprake is van een van bovenstaande problemen of iets soortgelijks, kan je met mij contact opnemen. Het handigst is om mij direct te bellen. Allereerst zal ik telefonisch de situatie uitvragen en afhankelijk van de situatie stuur ik een middel op per post, of laat ik hem ophalen door partner, familielid of vriend. We houden daarna contact tot de situatie verbetert.

 

Als je je afvraagt of de klacht die jij hebt homeopathisch verholpen kan worden, neem dan vrijblijvend per telefoon of mail contact op. Kijk bij Bereikbaarheid & Contact voor de contactgegevens. 

 

 

Wondgenezing

Tijdens de bevalling toch lichamelijke schade opgelopen? Ik bied een middel aan voor de wondgenezing, dit middel heet Hypercal en is een kruidenmix van hypericum en calendula. Het is geen homeopathisch middel, maar een tinctuur, wat inhoudt dat het een puur kruidenmengsel is. Het verzacht de pijn, werkt antibacterieel, herstelt het litteken en is niet schadelijk in gebruik. Dit werkt voor alle plekken waar de huid kapot is, dus ook wanneer de baby schrale billen heeft, een oudere broer of zus met kapotte knietjes thuiskomt of je partner zich snijdt tijdens het koken. Via het vragenformulier wat je hier vindt, kun je er meer informatie over krijgen of het bestellen in de webwinkel.