Info voor medici

Praktische informatie

Als verloskundig homeopaat bied ik zorg voor zwangere vrouwen, maar ook tijdens de baring of het kraambed. Zij krijgen middelen mee op alcoholische basis, waaraan zij enkel moeten ruiken. Door het neusslijmvlies wordt het middel opgenomen in het lichaam. De alcohol krijgt de zwangere vrouw zo niet binnen, zodat het niet schadelijk is voor de ongeboren baby. Het neusslijmvlies is erg gevoelig, waardoor het middel goed wordt opgenomen. En door de verdampende alcohol komt het in de neus. Vergelijk het met een neusspray bij verkoudheid of epilepsie. 

 

Uw cliënt, die bij mij onder zorg loopt, geef ik geen verloskundige controles. Ik zit met de homeopathische behandeling dus niet in uw vaarwater en ben dan ook geen concurrentie voor u als verloskundige, huisarts of gynaecoloog, maar werk juist graag samen en ondersteunend. 

 

Overleg over een cliënt

Het kan zijn dat uw cliënt bij mij onder zorg loopt. Mocht u meer informatie willen over de begeleiding van deze vrouw of willen overleggen over de zorg, dan dient zij een toestemmingsformulier te ondertekenen, waarin zij toestemming geeft dat ik informatie aan u geef. In verband met beroepsgeheim zal ik u niet eerder van informatie kunnen voorzien. 

 

Extra informatie

Voor medici bied ik een informatie avond aan, waarin ik informatie geef over wat homeopathie is en hoe dit tijdens zwangerschap, bevalling en kraambed kan helpen. Deze informatie avond kan op uw praktijk plaatsvinden en bied ik aan voor groepen van minstens vier personen. Voor deze informatie avond vraag ik alleen reiskosten en kosten voor het materiaal. Na deze avond bent u toegerust met meer kennis over homeopathie. U kunt inschatten of mensen gebaad zouden zijn bij homeopathie en kunt ze daarna verwijzen. 


Wilt u meer dan alleen informatie? Dan kunt u ook de cursus doen die ik aan zwangeren en hun partners aanbied. De kosten zijn gelijk als bij zwangere vrouwen, alleen betaalt u per persoon en niet per stel. U heeft immers geen begeleiding van uw partner nodig bij een baring die u begeleidt. Ook u bent na deze cursus toegerust met een set met 18 homeopathische middelen, waarmee u direct aan de slag kunt. Wanneer u deze cursus wil doen, neem dan contact op, dan plannen we met elkaar een datum in. Wanneer het op locatie is, breng ik reiskosten in rekening van €0,19 per km. 

 

U kunt posters, flyers en visitekaartjes bij mij (gratis) bestellen voor in de praktijk, neem hiervoor contact op via het contactformulier onder ‘Bereikbaarheid en Contact’. 

Daarnaast kunt u contact opnemen over homeopathische middelen, zoals Arnica of Caulophyllum voor uw cliënten. Maar ook Hypercal of de oliën kunnen aan u geleverd worden. Neemt u hiervoor contact met mij op voor de prijs en meer informatie.