Etherische oliën

Wat zijn etherische oliën?

Etherische oliën zijn aromatische, geconcentreerde plantenextracten die zorgvuldig verkregen worden door stoomdestillatie, koudpersen of het tappen van hars. Door deze processen ontstaan er heel zuivere, zeer geconcentreerde, pure oliën met een sterke geur. 

De kwaliteit van de oliën valt of staat met dit proces. Ik kies ervoor alleen oliën te gebruiken die afkomstig zijn van Young Living. Dit is omdat zij door een 'Seed to Seal' verklaring garant staan voor pure, zuivere, biologische oliën. Ik wil mezelf en anderen die ik help alleen voorzien van goede oliën! Zeker jou als zwangere vrouw en voor daarna voor jouw kindje! 

 


Waarom wil ik etherische oliën?

Ik geloof dat jij, net als ik, graag wil dat jijzelf en je kindje goede zorg krijgen. Dit is door liefde en aandacht te geven en door dat te gebruiken wat niet schadelijk is en opbouwt. Wist je dat in veel shampoo's, schoonmaakproducten en bodylotions producten zitten die hormoonverstorend en schadelijk voor je lijf zijn? Dat geldt voor onze volwassenmensen lijven en dus zeker voor dat kleine kindje wat in je groeit of rondhuppelt. 

Voor mij is de zorg, allereerst voor mijn eigen lijf, de reden geweest dat ik over ben gestapt naar pure en eerlijke producten en hierbij kwam ik al snel uit bij etherische oliën, omdat deze multi inzetbaar zijn. Je kunt ze namelijk gebruiken voor ondersteuning van: 

- Jouw lijf: als dagcrème, bij wondjes, bij spierpijn, shampoo, voor je weerstand

- Jouw emoties: bij stress, verdriet, in de slaapkamer, voor meditatie, voor ontspanning

- Jouw zwangerschap: verminderen van klachten, hulp bij de bevalling, op gang laten komen van de borstvoeding, lichamelijk herstel na de bevalling

- Jouw kind: darmkrampjes, tandjes, prikkelverwerking, slapen, voor de huid, maar ook bij grotere kinderen voor wondjes, verkoudheid, concentratie etc. 

- Jouw huis: voor alles wat je wil schoonmaken zonder gifstoffen, en ook als wasmiddel, luchtverfrisser 

 


Hoe gebruik ik dat dan?

Etherische oliën kun je op meerdere manieren gebruiken: 

- Via een diffuser: dit verspreid waterdamp met de geur door je ruimte. Daardoor adem je de oliën voor langere tijd in. Het geeft een fijne geur en het ondersteunt dus voor langere tijd op dat waar jij het voor in zet. 

- Via je huid: want je huid laat stoffen wel degelijk door. Wat je op je huid smeert, zit binnen 4 minuten in je bloed. Hier wil je dus goede dingen op smeren! 

- Via eten of drinken: veel oliën zijn zo te gebruiken dat je het ook door voeding kunt gebruiken. 

- Via inhalatie: Je kunt een druppel in je handen wrijven en daar goed aan ruiken. Dan merk je hetzelfde effect als wanneer je het diffused, alleen dan niet voor langere tijd

- Door producten die je hebt of zelf maakt, zoals door shampoo (koop dan wel eerst een gifvrije shampoo) of een zelfgemaakte sugar scrub of badzout. 

 

 


Stel ik wil dit, wat krijg ik?

Er zijn twee opties: 

Optie 1. In mijn webshop heb ik olietjes te koop speciaal voor zwangerschap en voor na de geboorte. Dit zijn verdunde versies en afgestemd op jou en jouw kindje. Dit zijn oliën die je kunt smeren, deze kan je dus niet gebruiken om je huis mee schoon te maken of om in een diffuser te stoppen. Kijk daar gerust eens rond en misschien leuk om op die manier kennis te maken? Of misschien precies passend bij wat jij nu nodig hebt? Per roller betaal je €15,95 inclusief verzenden.

Optie 2. Je neemt contact op met mij en samen kijken we of een starterskit wat voor jou is. Deze zie je op het plaatje. Je krijgt hier in: 

- 12 olietjes

- Een diffuser

- Twee zakjes Ninxgia Red (zuiver drankje, goed voor weerstand, darmen en energie) 

- Rollerdopjes, om je olies ook te kunnen rollen op je huid

- Informatie

- En je krijgt van mij een pakketje toegestuurd met rollertjes en zuivere jojoba olie, zodat je gelijk aan de slag kunt om je eigen mixen te maken. Daarnaast krijg je van mij alle informatie die je nodig hebt en maak ik je lid van de Facebook groep, waar je heel veel info kan vinden over wat je hiermee kunt. Ook geef ik je er gratis een homeopathisch middel bij passend bij jou, denk bijvoorbeeld aan Arnica of aan Caulophyllum. We kijken wat bij jou past. 

De kosten van optie twee bedragen €171, 52 (incl BTW, excl verzendkosten). Wat een bedrag en investering hè? Als je deze pure oliën los zou kopen, kom je boven de €350,- uit! Dat is dus 50% korting! Ennn.. deze set is met grote zorg samengesteld, waardoor jij voor écht alles wat in huis hebt!