Ik ben verliefd!

Ik ben verliefd! Ik denk er de hele dag aan, ik word enthousiast als anderen erover praten en ik raak er ook zelf niet over uitgepraat, ik wil er meer van leren en ik wil dat jij het ook graag weet, eigenlijk dat jij ook verliefd er op wordt. Ik ben er nog niet zeker van of het mannelijk of vrouwelijk is, het doet zich voor in allerlei vormen. Soms is ze zacht en lief en andere keren is hij krachtig en ook wel stoer. Hij/zij waar ik verliefd op ben geworden is ook niet monogaam en wat ik om me heen zie is dat er meer mensen volledig in de ban zijn door hem/haar.

 

Maar wie is het dan? Hoe heet hij/zij dan? Ik ben in love met etherische olie! Ik sta met verbazing te kijken naar mezelf en de ervaringen die ik er tot nu toe mee heb. Als homeopathisch verloskundige heb ik erg mooie ervaringen met natuurlijke producten en nu opnieuw ben ik verbaasd over hoe die wonderlijke natuur in elkaar zit en hoe het door een andere manier van gebruiken zo tot zegen kan zijn voor mij.

 

Ik zal je wat meer vertellen over mijn liefde etherische olie. Etherische oliën worden ook wel aromatische of essentiële oliën genoemd. Aromatisch omdat ze zo’n ontzettend heerlijke geur verspreiden. Je zou denken dat het woord essentieel komt van het feit dat je ze nodig hebt. Dit is niet zo. Je kunt zonder etherische oliën. Voor mij zijn ze ondertussen essentieel geworden, ik zou niet meer zonder willen. Maar we zouden het wel kunnen, ons lijf heeft het niet nodig. Het woord essentieel komt van het verkeerd afleiden van het Engelse woord Essence wat geur of aroma betekent. Ik vind het Nederlandse essentieel wel heel mooi, nou ja, mogelijk omdat ik er verliefd op ben. Is alles waar je verliefd op bent niet eigenlijk essentieel voor je?

 

De oliën komen uit gedestilleerde of geperste natuurlijke producten en zijn daardoor erg geconcentreerd en hebben een krachtige geur. Let wel op, juist door de concentratie is het heel belangrijk dat je biologische oliën hebt, alleen dán is het daadwerkelijk zuiver en krijg je niet de onnatuurlijke pesticiden et cetera binnen. Hierom gebruik ik de oliën van Young Living. Zij hebben een Seed to Seal keurmerk en zijn volledig biologisch.

 

Elke olie heeft doordat het een ander natuurlijk product is, maar ook door de verschillende manieren van destilleren of persen, andere kenmerken waar het voor ingezet kan worden. Ik gebruik de oliën ondertussen voor bijna alles. Ik gebruik het in het schoonmaken van mijn huis, voor het reinigen van mijn gezicht, voor wondjes, voor mijn haar, mijn hormonen en ook voor mijn emoties. Ik gebruik de oliën wanneer ik lichamelijke klachten heb, zoals spierpijn, hoofdpijn of buikpijn. Dus oliën zet ik in om te helpen ontspannen, dingen los te laten of juist om even mijn mannetje te staan als dat nodig is.

 

Mijn relatie met etherische olie wordt steeds sterker; we leren elkaar steeds beter kennen en eigenlijk wordt het alleen maar leuker! En dat wil ik jou niet onthouden, want hier mag iedereen van mee genieten.

 

Als ik zeg citroen, waar denk jij dan aan? Hoe kijk je als een citroen in je mond doet en wat doet dat daarna met je? Ik denk dat jij aan woorden denkt als zuur, fris, zomers. Ik denk aan de blik die dan komt als je het proeft en de ‘kick’ die je daarna voelt en hoe het je opfrist. Ik heb van mijn moeder geleerd dat citroen goed is voor streeploze ramen, dat het vet verwijdert n dat het schoonmaakt. De etherische olie ‘Lemon’ gebruik ik dan ook voor bovenstaande punten. Heb ik een opkikkertje nodig, dan een drupje lemon in mijn handen en flink er aan ruiken, of een drupje in een glas water om op te frissen. Door mijn water als ik schoonmaak of ramen zeem.

 

Maar dan heb je ook lavendel. Waar denk jij dan aan? Kan je het ruiken? Ik ken lavendel als rustgevend, bijvoorbeeld in theezakjes met kamille, zoals ‘goede nacht thee’, maar ook in zeepjes van oma, omdat het lekker ruikt en omdat ik heb geleerd dat het verzachtend is voor je handen. Het zit in spullen voor in bad die bedoeld zijn om te kalmeren en zo gebruik ik lavendel etherische olie dan ook: kalmerend voor mijn gedachten en voor mijn lijf. Dus als ik niet kan slapen smeer ik het onder mijn voeten of zet ik mijn diffuser aan met lavendel er in. Ik druppel het in bad met badzout en ik smeer het op mijn gezicht en op wondjes die onrustig zijn.

 

Ik wil iedereen hiervan mee laten genieten, dus heb olie-blends staan in de webwinkel met een mix van etherische oliën op een basis van koud geperste Jojoba-olie. Probeer het eens! En wil je meer? Je kunt zelf ook bestellen bij Young Living. Ja deze liefde lijkt op het eerste gezicht een dure liefde. Ik ervaar ondertussen alleen dat ik zoveel dingen vervang door deze oliën en daardoor uiteindelijk goedkoper uit ben! En daar komt een ander voordeel bij kijken: ik zorg daar in goed voor mijn lijf en mijn spullen, omdat het geen SLES, pesticiden, weekmakers en andere troep bevat. Wat denk jij? Ook al een beetje verliefd? 

 

Jij hebt nu drie opties!

 

1. Je leest dit en legt het naast je neer en mist mogelijk hiermee jouw nieuwe liefde. Misschien zie ik je later terug als je er even over na gedacht hebt? 

2: Je probeert voorzichtig het één en ander uit en bestelt via mijn webshop voor jou een passende olie voor €15,95 per stuk en raakt voorzichtig verliefd en kijkt daarna nog eens verder.

 

3. Je duikt er in en meld je aan bij Young Living. Als jij je aanmeldt bij Young Living dan krijg je in plaats van voor € 225,68 nu voor € 171,52 een premium starterspakket met 12 oliën waar je mee kunt oefenen, uitproberen en kennis mee kunt maken. Dat is dus nog geen €15,- per olie én je krijgt er een diffuser bij waarmee je de oliën in de lucht kunt verspreiden. Wanneer jij je via mij aanmeldt krijg je nog meer extra’s, namelijk allereerst passende informatie op maat. We zoeken samen naar wat goed is voor jouw situatie en waar jij de oliën voor in kunt zetten. Daarnaast krijg je nu als je je gratis via mij aanmeldt één homeopathisch middel twv €12,50 (keuze uit Arnica en Caulophyllum) en één olieblend zoals in de webwinkel te vinden twv €15,95. Ik zorg ook dat je lid wordt van een facebookgroep met alle informatie over hoe het werkt, waar in je kunt sparren, dingen kunt ontdekken en vragen kunt stellen. Daarnaast kun je bij mij terecht met de vragen die je hebt over etherische oliën.

Ga je voor optie twee? Kijk dan snel in de webwinkel!

 

Ga jij voor optie drie? Ga dan naar deze site en vul de gevraagde gegevens in en bestel de starterkit! Vul bij de vraag ‘Wie heeft Young Living aan jou voorgesteld?’ het nummer 24419288 in bij sponsor én inschrijver, alleen dan krijg je de hierboven geschreven extra’s. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan met mij contact op via 06-41341927.

 

 

 

Begin jij ook al een beetje verliefd te worden? 

Reactie schrijven

Commentaren: 0